Opinió

Connectant la cultura

[Arnau Solsona, director de l’Embassa’t]

Sabadell 2024, Capital de la Cultura Catalana. Els de l’APM diuen que la televisió és cultura. Per contagi, la premsa més. Si no, que els ho preguntin a la Colla de Sabadell. Hi ha certs pilars als quals una capital

de comarca no pot renunciar; el rigor és fonamental per creure en qualsevol projecte; el rigor és el continent, la forma i el contingut; la professionalitat es treballa cada dia, i un diari ha de connectar i saber

teixir una xarxa entre totes les peces del veïnat. Si no ets coneixedor, no seràs connector d’aquesta escala esbojarrada de veïns.

El Diari de Sabadell ha remat aquests cinc anys per retornar al seu lloc. Des de l’Embassa’t sabem que és dur navegar a les tempestuoses aigües que banyen el riu Ripoll i és d’agrair trobar any rere any més companys de viatge cap a la fita de les petites coses ben fetes.

Tal com necessitem la música per viure, és vital tenir un diari com cal, així que per molts anys no se silenciï aquesta cançó, no perdem ni la fe ni els ànims, i puguem ser capital de cultura amb totes les lletres i amb tots els festivals. 

Arnau Solsona Embassa’t

Comentaris
To Top