Opinió

La memòria del paper

[Cuca Santos, Portaveu del PP]

Els que han nascut a l’era digital, on pots accedir a tota la informació del planeta amb un clic, potser no entenguin els que per als que vivim en un món analògic significava la premsa escrita. A la meva memòria sempre estarà veure el meu pare esmorzant el seu cafè mentre llegia el diari YA i al meu avi sortir sempre de passeig amb la seva ABC sota el braç. Fou la principal font d’informació de moltes generacions. Des dels seus orígens el 1942, passant per la seva remodelació el 1977 a mans de Publicacions Ramón Rodríguez Zorrilla i acabant per l’actual i modernitzat Diari de Sabadell de Novapress Edicions que va apostar per la dualitat del paper i el digital, aquest mitjà escrit que està vinculat profundament amb la història de Sabadell, atresora la memòria de la nostra ciutat. En aquest cinquè aniversari d’aquesta nova aventura empresarial, els vull felicitar pel seu esforç de continuar apostant per mantenir viva l’essència d’aquest diari en paper malgrat la predominància dels mitjans digitals. I som molt conscients de la importància de l’existència d’un medi local que reculli la quotidianitat i l’excepcionalitat de la nostra ciutat, i que es converteixi en aquesta memòria de paper on podran acudir els futurs sabadellencs per conèixer d’on vénen i que passava a Sabadell abans que ells l’habitessin.

Felicitats!

Comentaris
To Top