Ciutat

Des del Teatre Sant Vicenç: moltes felicitats!

[Jaume Pont, president del Teatre Sant Vicenç]

A una ciutat com Sabadell no pot mancar-li un diari en paper. És per això que la recuperació de la capçalera del Diari de Sabadell ara fa cinc anys ha sigut un gran encert, sobretot pel fet d’haver-la adaptat als nous temps i tenir un vessant digital tan viu com la de paper.

Per a l’activitat teatral i cultural és fonamental que els mitjans de comunicació puguin difondre i explicar què fem. El Diari de Sabadell, durant aquests cinc anys, ha sabut complir aquesta funció cobrint les estrenes dels nostres espectacles i informant de l’activitat de la nostra entitat.

Des del Teatre Sant Vicenç, volem felicitar per aquests cinc anys tot l’equip del Diari de Sabadell i encoratjar-los a seguir amb aquesta bona tasca de servei a la cultura de la nostra ciutat molts anys més!

Comentaris
To Top