Opinió

Trampolí de visibilitat de les entitats locals

[Joan Madaula, President de CIPO]

El Diari Sabadell ha estat i continua sent un referent de comunicació a Sabadell. Estic segur que en un món cada cop més global, digital i d’immediatesa informativa, la supervivència dels mitjans locals ha de suposar un esforç titànic. Pel que fa a la digitalització, el Diari de Sabadell ha fet els deures, però considero que el seu gran mèrit particular és que amb la seva versió de paper no ha deixat de banda els col·lectius que avui tenen dificultats per accedir als mitjans digitals. És aquí on trobo uns grans paral·lelismes amb la feina que fem les entitats que vetllem per la inclusió dels col·lectius més desafavorits, com és el cas de CIPO.

L’altre gran mèrit dels mitjans locals en general, i que anteriorment apuntava, és la de sobreviure en un món en què els grans mitjans, malauradament lligats als poders polítics, pretenen acaparar la rellevància informativa, massa sovint esbiaixada i superficial. És evident que els grans mitjans deixaran sempre de banda les notícies d’àmbit local i que per ser locals no són menors per als ciutadans i ciutadanes d’una ciutat com Sabadell. I és aquí on com a president d’una entitat local vull fer un merescut reconeixement i sincer agraïment a aquests mitjans locals i especialment al Diari de Sabadell, que amb el seu dia a dia fan visible la feina de les entitats locals de la ciutat en tots els diferents àmbits.

Comentaris
To Top