Opinió

Felicitats Diari de Sabadell!

[Joana Soler, Presidenta de Joventuts Musicals de Sabadell]

En nom de la Junta de la nostra entitat, volem felicitar sincerament al Diari de Sabadell, al seu editor, director i a tot l’equip de redacció, per aquests cinc anys de l’inici d’un projecte cabdal per la nostra ciutat i per fer-nos arribar, puntualment, les notícies de casa nostra i de més enllà.

Us volem agrair el tracte acurat i precís que rebem les entitats, donant-nos suport i fent conèixer les nostres activitats. Sense la vostra sensibilitat i implicació, publicant tot el que passa a la nostra ciutat, en especial en la viva i necessària vessant cultural, possiblement quedaríem tots plegats orfes d’aquesta informació que ens dona identitat com a ciutadans d’una ciutat capdavantera a Catalunya en l’àmbit artístic i musical.

Per molts anys i seguim!!

Comentaris
To Top