Opinió

Un mirall de Sabadell

[Josep Manuel Suarez, president d’Atendis]

En certs moments de la meva vida professional he tingut responsabilitats en comunicació i puc assegurar que una informació clara i objectiva és fonamental. Ara, i des de la Fundació Privada Atendis, entitat sabadellenca sense ànim de lucre que té cura de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns de conducta, valorem molt la importància dels mitjans de comunicació com a eina fonamental per a fer difusió de la nostra realitat i la del Tercer Sector en general.

El Diari de Sabadell, començà ara fa cinc anys una nova etapa i ha estat i és fonamental per a copsar el pols de la ciutat, mostrar una realitat, de vegades complexa i facilitar que entitats com la nostra tinguin visibilitat.

Sense el DS ens seria força més difícil aconseguir que la gent de Sabadell i l’administració, sabés de les nostres activitats, necessitats i propostes de futur. Volem agrair al DS la seva gran tasca i desitgem que per molts anys puguem comptar amb la seva col·laboració oberta, professional i solidària!

Comentaris
To Top