Opinió

Un diari adaptat als nous temps

[Josep Masip, President Panathlon Club]

Fa cinc anys, teníem la mala notícia que tancava el Diari de Sabadell. Per sort, molt aviat, un grup empresarial local en va comprar la capçalera –no podia haver-n’hi cap de millor!–, i, de manera progressiva, va anar adaptant el diari als nous temps. Em toca parlar com a entitat esportiva, però ho podria fer extensiu a moltes altres. La premsa local i comarcal és imprescindible per poder explicar qui som i què fem, difícil de poder-hi accedir a altres nivells.

Avui tenim un mitjà modern i actual, amb versió paper, però també digital i amb presència a internet i a xarxes socials. Referència imprescindible per saber què passa a la ciutat i amb articles de fons que permeten analitzar les realitats més properes. Gràcies per ser-hi i per molts anys!

Comentaris
To Top