Opinió

La veu d’un poble

[Joan Carles Sánchez, Exalcalde de Sabadell]

La ciutat de Sabadell que coneixem avui és la síntesi de l’activitat de generacions de sabadellencs, és el millor “producte” urbà que hem estat capaços de construir conjuntament. La nostra societat necessita parlar-se, escoltar-se, debatre… Necessitem un fòrum, una àgora.

Aquesta ha estat la funció del Diari de Sabadell al llarg dels anys, i és la funció, a hores d’ara, d’explicar la ciutat, ajudar a la seva cohesió, ajudar a mantenir l’esperit crític, traslladar la diversitat dels barris, dels diferents col·lectius, entitats o de l’activitat econòmica.

La llarga tradició de periodisme local va tenir a Catalunya molts exemples. En aquest últim període democràtic, el Diari de Sabadell l’ha representat a casa nostra. I en aquests últims cinc anys redefinint-se en un context comunicatiu marcat per les xarxes socials, aquest és el repte, com ser un espai de valor afegit enmig del soroll de les xarxes.

En una ciutat de llarga tradició tèxtil, cal reconèixer com el diari ha ajudat, i ajuda, a cosir-la i recosir-la una vegada i una altra. 

Comentaris
To Top