Opinió

Una ciutat ben informada és una ciutat més democràtica

[Miquel Àngel Vicente, Gerent de la Cambra de la Propietat Urbana]

La època que ens ha tocat viure està sobresaturada de inputs informatius  provinents de diferents mitjans. Les vies d’accés  a la informació han canviat molt en els últims temps però també la qualitat dels continguts que rebem. Estic convençut de la bondat de la tecnologia però no tant de la integritat d’algunes de les persones que la utilitzen. Avui dia hem d’estar en alerta permanent davant el bombardeig continu d’informacions que ens arriben diàriament pels múltiples canals de comunicació actuals. Les xarxes socials en van plenes de fake news i inclús alguns mitjans tradicionals es contaminen de pràctiques de professionalitat discutible. En aquest context resulta un actiu molt valuós per una ciutat com la nostra poder comptar amb un Diari de Sabadell modern digitalitzat però conservant la tradicional edició en paper tenint en compte els diferents hàbits de la nostra ciutadania. Un referent per a tots i totes els que volem conèixer el pols informatiu de la ciutat. Informació variada i fidedigna que ens interessa a tot tipus de lectors i tractament molt professional de les notícies. La qualitat de la informació que aporta DS ajudar a reforçar el teixit social de Sabadell. A fer-nos més plurals i més demòcrates.

Comentaris
To Top