Opinió

Un còmplice necessari per a la FOC i l’OSV

[Òscar Lanuza, Director general de la Fundació Òpera a Catalunya i l’Orquestra Simfònica del Vallès]

Les ciutats, com les persones, necessiten articular-se al voltant d’idees, valors i creences compartides.

Les entitats que treballem per la cultura som, en definitiva, transmissors d’aquests conceptes col·lectius. Participem de l’intercanvi de necessitats: les necessitats d’experiències dels espectadors amb les necessitats d’expressió dels artistes. Les necessitats de dotar-se d’imaginaris compartits i relats de ciutat que ciutadans i institucions desitgen construir plegats.

Els mitjans de comunicació, igual que les entitats culturals, són transmissors imprescindibles d’aquests valors i narratives que la cultura ofereix a la comunitat. En aquest sentit, Sabadell és una ciutat rica en valors i creiem que ho és, en part, gràcies a mitjans de comunicació, com el Diari de Sabadell, sensibles als neguits culturals.

El Diari de Sabadell ha estat un còmplice necessari per a la Fundació Òpera a Catalunya i l’Orquestra Simfònica del Vallès, en la consolidació de Sabadell com una ciutat genuïnament creativa.

Moltes gràcies i per molts anys!

Comentaris
To Top