Ciutat

La biblioteca Vapor Badia, tancada fins a nou avís

L’equipament presentava problemes en el sistema de climatització

Fa al voltant d’una setmana que la biblioteca Vapor Badia de Sabadell s’ha vist obligada a tancar una planta durant diverses hores al dia per culpa d’un problema en el sistema de climatització. Fins fa uns dies, l’equipament obria a partir de les 20.30 hores i fins a la mitjanit. Però des d’aquest dilluns, l’espai ha quedat tancada sense data de reobertura.

Segons fonts municipals, s’està confeccionant un projecte de rehabilitació del sistema de climatització i de la impermeabilització d’una part de la biblioteca. Mentrestant, s’estava treballant per reparar el sistema actual. Unes tasques que han obligat finalment al tancament “fins a nou avís”, tal com han apuntat a través del perfil oficial de Twitter de biblioteques a Sabadell.

Fonts municipals han detallat que s’està a l’espera d’una peça que ha d’arribar a final de setmana per arreglar la climatització i reobrir la biblioteca. Alhora, s’està treballant en un projecte de renovació de tota la instal·lació climàtica. Mentrestant, recorden, es pot fer ús de la resta de biblioteques municipals. A més, l’Ajuntament ha gestionat amb la UAB que tothom pugui accedir de la biblioteca del campus de la UAB a Sabadell, ubicada a només 400 metres de la Vapor Badia.

Comentaris
To Top