ESPORTS

El Sabadell jugarà al grup del Nord la temporada 23/24

El Sabadell i l'afició arlequinada tornarà a Las Gaunas per enfrontar-se al SD Logroñés / Lluís Franco

Al grup del nord. S’ha confirmat el que ha avançat l’edició de paper del Diari de Sabadell i el Centre d’Esports jugarà la temporada 23/24 a la zona nord d’Espanya després que la Federació Espanyola de futbol aprovés, a l’assemblea d’aquest dimarts, la nova distribució dels dos grups. Tot i les reticències inicials del mateix president, Luis Rubiales, finalment s’ha imposat la votació de les diferents Territorials per aquesta opció, la més lògica.

Els dinou rivals del Sabadell i la resta de catalans seran de set comunitats diferents. La gran novetat respecte a anteriors temporades és que haurà de viatjar a Galícia o Castella i Lleó i també tornarà a Madrid, que ha vist com els seus quatre representants han quedat dividits. S’ha buscat un equilibri entre filials (n’hi haurà quatre) i els equips descendits de la Lliga SmartBank: Ponferradina i el Lugo de Pedro Munitis estaran al grup dels arlequinats. També es podrà reviure un històric Sabadell-Deportivo com a al·licient per als aficionats.

El mapa del grup I (nord) de la Primera Federació queda de la següent manera:

Catalunya: Sabadell, Barcelona At., Gimnàstic, Cornellà.

Galícia: Deportivo, Lugo, Celta B, Arenteiro.

Aragó: Teruel, Tarazona.

Madrid: Fuenlabrada, Rayo Majadahonda.

Navarra: At. Osasuna.

Castella i Lleó: Cultural Leonesa, Ponferradina, Unionistas de Salamanca.

País Basc: Real Sociedad B, Real Unión, Sestao River.

La Rioja: SD Logroñés.

La data d’inici de la lliga 23/24 és el cap de setmana del 26 i 27 d’agost i s’acabarà el 25 i 26 de maig, amb una única jornada entre setmana (3 de gener). Queden altres temes pendents, com els drets televisius i el nou operador, les ajudes federatives o definir el control econòmic de la categoria que vol implementar la Federació Espanyola a partir d’ara.

Comentaris
To Top