Diners

Moventis serà ‘partner’ oficial del Festival Cruïlla

Diversos autobusos de Moventis, en el centre logístic de l'empresa a Sabadell / LL. FRANCO

Moventis, divisió especialitzada en el transport col·lectiu de persones de l’empresa sabadellenca Moventia, s’estrena enguany com a partner oficial de mobilitat del Festival Cruïlla, oferint un ampli servei de tornada als milers d’assistents de la cita musical.

El festival, que se celebra a Barcelona del 5 al 8 de juliol al Parc del Fòrum, va detectar entre els assistents que existia la necessitat de solucionar, a través de la mobilitat col·lectiva pràctica per així tenir la capacitat d’arribar a una àmplia xarxa de destinacions en el territori.

D’aquesta manera, Moventis ha tancat un acord amb l’organització i ha decidit posar a disposició dels clients del festival una àmplia oferta d’autobusos llançadora que recolliran els usuaris als voltants del Fòrum per apropar-los als seus habitatges durant diverses hores de la matinada.

El servei, que tindrà un preu de 9,90 euros en els trajectes de Barcelona i de 14 euros en els serveis interurbans, inclou un ampli horari d’expedicions i un total de 10 línies per cobrir diverses zones de Barcelona i municipis pròxims a la capital.

Informació dels serveis de bus llançadora (Vallès Occidental)

  • Punt de sortida: avinguda del Litoral, 488.
  • Parades: Santa Coloma de Gramenet – plaça de la Vila, 27; Cerdanyola del Vallès – avinguda de la Primavera, 43; Sant Cugat del Vallès – carrer de Josep Puig Cadalfach; Terrassa, plaça del Doctor Robert, 6, i Sabadell – carretera de Terrassa, 45.
  • Horaris de sortida: 5 de juliol, a les 0:00 hores; 6 de juliol, a les 1.30 hores; 7 de juliol, a les 3.45 hores, i 8 de juliol, a les 01:15 i 4:00 hores.

La resta de busos llançadora, així com la compra de les entrades dels serveis de transport col·lectiu es poden trobar en aquest enllaç.

Comentaris
To Top