Ciutat

Ajuntament i sindicats estudien mesures per erradicar els “episodis violents” a les piscines

La llegada tardía de las altas temperaturas ha animado a los bañistas esta semana
/ Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Sabadell i els sindicats estan estudiant mesures per erradicar els “episodis violents” denunciats en els darrers dies per part de conserges de les piscines municipals. Fonts municipals asseguren que ja s’ha parlat amb els afectats i s’està treballant per trobar una solució. “Un cop format el Govern ens vam posar en contacte amb les piscines per parlar amb els conserges afectats”, afirma la tinenta d’alcaldessa Montse González.

Dimarts, 4 de juliol, està prevista una trobada amb els sindicats impulsors de les demandes –CCOO, UGT, COS i SPL-CME– per acordar propostes. De moment, el Govern reivindica que una de les primeres demandes es va resoldre el passat 26 de juny. “Un dels problemes era la manca de vigilants, per problemes de tramitació, però ja ho hem arreglat”, segons González. Les reunions entre consistori i treballadors s’han fet en dos torns i aquesta setmana està previst que s’arribi a un acord satisfactori.

Conserges de les piscines municipals reivindiquen millores per “evitar episodis violents”

Comentaris
To Top