Ciutat

Festa gran al barri de La Roureda

FM Roureda
El barri s'ha omplert d'activitats per als més petits / David Chao

La festa major ha arribat a La Roureda. Aquest cap de setmana el barri ha celebrat els seus dies grans amb diverses activitats. Tot en una cita que enguany s’ha centrat en la població d’edat avançada. Una forta aposta per la música en viu, una demostració de punta de coixí, degustació de rom cremat, menjar de germanor de Caseta Pulperia i el gran festival de diumenge, plat fort de la festa, amb cants, grups de sevillanes, ball de saló i artistes en directe han estat els actes més aclamats.

“Aquest any ens hem reinventat amb jocs populars pels més petits”, ha expressat Mar Ramírez, presidenta de l’Associació de Veïns. Qui també ha valorat l’acte del diumenge: “Hi ha molt folklore andalús, ja que molts veïns provenen d’allà i sempre és una activitat que omple la plaça”, ha assegurat. Un dels altres aspectes esmentats ha estat el del dinar popular. I és que el de La Roureda té una característica especial: “El preparen els de la pulperia, consisteix en una brasa amb botifarra, patates i lacón que no falla mai”, ha afegit Ramírez.

Les celebracions s’han complementat amb els espectacles musicals de Mucca, l’orquestra Cardillac i Buscando el Duende, entre altres. Ja de cara a l’any vinent el barri es prepara per al seu 50è aniversari, una cita que es preveu carregada de novetats.

Comentaris
To Top