ESPORTS

El CE Sabadell 23/24 arrenca amb 26 efectius a Sant Oleguer

Guillem Naranjo a les proves mèdiques / CEDIDA

A poques hores per iniciar la pretemporada a l’Estadi Josep Molins de Sant Oleguer, el Centre d’Esports continua acaparant noms de possibles futurs inquilins del vestidor. És evident que falten peces a totes les demarcacions i la direcció esportiva encapçalada per Jaume Milà treballa a contrarellotge en diferents fronts. La cessió de Biel Farrés per part del Girona serà la pròxima operació a tancar-se oficialment i fins i tot s’ha obert la porta dels jugadors a prova.

En aquest sentit, fonts properes al club han confirmat al Diari de Sabadell la presència de Víctor Alvarez i Ferran Sarsanedas a les sessions que començaran el dimarts  (9 hores) a l’Estadi Josep Molins de Sant Oleguer. Es tracta de dos futbolistes marcats per greus lesions que van frenar les seves carreres. Víctor Alvarez, lateral esquerre, és conegut per la seva trajectòria a l’Espanyol, amb el qual va arribar a debutar a Primera Divisió l’any 2012 amb Pochettino a la banqueta. Curiosament, va iniciar la seva trajectòria al FC Barcelona, però com a cadet ja va fitxar pel club espanyolista.

Després de deixar l’Espanyol va provar a l’estranger. A Rússia va topar amb la Covid i després, a Xipre, a les files del Pafos CF, va patir el trencament del lligament encreuat del genoll, amb posteriors complicacions. De fet, gairebé fa dos anys que no juga un partit oficial. Als últims mesos va entrenar a les files del CE Hospitalet, per mantenir el nivell físic i la dinàmica de grup. Ara, vol tornar al circuit competitiu i el Sabadell li ha ofert la possibilitat. De moment, és només això, sense cap compromís.

Víctor Alvarez va destacar a les files de l’Espanyol / CEDIDA

Ferran Sarsanedas (Girona, 1997) va protagonitzar tota la seva trajectòria al FC Barcelona, fins a debutar en el filial de Segona Divisió A. La progressió es va tallar en sec la temporada 18/19 amb la lesió de lligaments encreuats i menisc, amb una recaiguda el 2020. Un any més tard, deia adeu al club blaugrana i acceptava l’opció de l’Elche per incorporar-se al filial Ilicitano de Tercera Federació, on ha pogut tornar a sentir-se futbolista. El seu objectiu és, també, tornar al futbol professional i estarà un temps a prova en el Centre d’Esports. Es tracta d’un migcampista amb característiques ofensives.

Beltrán, en l’òrbita

Precisament un jugador que va començar a destacar a l’Ilicitano en la seva etapa formativa, Liberto Beltrán, ha aparegut en l’òrbita arlequinada segons ha informat el compte @cazurreando.com . Fins i tot assegura que l’extrem de 26 anys estaria molt a prop de l’acord amb el Sabadell.

Tot i la seva joventut, té ja una notable experiència en diferents clubs: amb l’Elche va jugar a Segona Divisió A més de 20 partits i també ha defensat el Betis Deportivo, Cultural Leonesa, Lleida Esportiu, Albacete, UCAM Murcia i en la passada temporada va començar al Ceuta i va disputar la segona volta a l’Alcoyano, sent peça clau en la permanència.

També ha aparegut el nom de Sergio Gil, migcampista de 27 anys que va jugar al Calahorra la passada lliga. Abans, va acumular una notable experiència a Segona A entre Zaragoza, Lugo i el desaparagut Extremadura UD. Fins i tot, el periodista Ángel Garcia (@cazurreando.com) ha obert la porta a una tercera etapa d’Edgar Hernández (36 anys) a la Nova Creu Alta, extrem que no ha confirmat el club. Sembla descartada l’opció de Dani Villahermosa, que ho té lligat amb el Castellón.

Gerard continua

Després de la renovació de Miki Lladó, gairebé era un secret a veus la continuïtat del seu segon, Gerard Bofill, qui va fer un gran tàndem amb el santcugatenc quan van posar-se al capdavant de l’equip després de la destitució de Gabri Garcia. A més, Bofill va tenir un protagonisme afegit pel fet d’haver d’assumir la direcció de l’equip a la banqueta per les sancions imposades a Miki Lladó (2 i 4 partits, sis en total). Curiosament, el Sabadell va sumar 16 dels 18 punts possibles en aquest escenari. El club ha fet oficial la renovació de Gerard Bofill aquest dissabte i tots dos tornaran a dirigir els entrenaments a partir del dimarts.

Els que comencen dimarts

La jornada de dilluns ha estat marcada per les revisions mèdiques a les instal·lacions de l’Hospital Universitari General Catalunya del grup Quirón Salut.  Un total de 26 efectius (7 del filial i 2 a prova) iniciaran la pretemporada aquest dimarts la pretemporada a Sant Oleguer: Adrián Ortolá, Carles Segura i Sebas Koula (filial), porters; Marc Vargas, Antonio Sánchez, Juanmi Carrión, Pau Resta, Ricard Pujol, Alejandro Suárez (filial), Ivan Tébar (filial), Víctor Alvarez (a prova), defenses; David Astals, Jaume Piñol, Fran Callejón, Carlos Beitia, Àlex Gualda, Sander Ballero, Moha Ajani (filial), Alberto Salamanca (filial) i Ferran Sarsanedas (a prova), migcampistes; Cristian Herrera, Vladys Kopotun, Guillem Naranjo, Christian Dieste, Marc Marruecos (filial) i Valter Pereira (filial), davanters. S’hi pot afegir el defensa Biel Farrés (Girona), pendent de signar el documents de la seva cessió.

D’altra banda, aquest dimecres a les 12 hores es farà el sorteig del calendari de Primera Federació al Saló d’Actes Luis Aragonés de la Ciudad del Futbol a Las Rozas. Com ha passat els últims anys, serà un sorteig asimètric, o sigui que la primera volta no coincidirà en l’ordre amb la segona. La lliga començarà el cap de setmana del 26/27 d’agost i està prevista una jornada intersetmanal el  3 de gener del 2024.

Comentaris
To Top