Ciutat

Crim serà el cap de cartell de les Barraques de la Festa Major Sabadell

presentacio cartell barraques 23
Els dissenys s'han presentat a la plaça Laietana / David Chao

El cartell de les barraques del 2023 s’ha fet públic aquest dissabte en un acte celebrat a la plaça de Laietana (Covadonga). Els principals grups musicals de la cita seran Crim, Sobre mi gata i Awacate. Des de la Comissió de Festes Populars de Sabadell (CFPS) la seva nova presidenta, Maria, ha explicat el lema d’enguany: ‘Que no ens desnonin la cultura’. “L’hem triat perquè consideren que a la ciutat s’està maltractant la cultura i no hi ha prou espais per a les entitats”, ha assegurat.

El cartell

Enguany, s’han presentat sis propostes en el concurs del disseny del cartell. Els requisits eren mostrar el lema, presentar una il·lustració que hi tingués relació així com incloure elements representatius de la cultura popular sabadellenca. Com han indicat des de la Comissió “la tria ha estat complicada”. No obstant això, hi ha hagut un guanyador. Aquest ha estat el disseny creat per Eco Manyosa, qui ha explicat els detalls de la imatge: “Representa una petjada per trepitjar tot allò que reprimeix la cultura”. Per després afegir: “Com a sabadellencs cal que la recuperem i preservem perquè és una font de tradicions”.

presentacio cartell barraques 23

Eco Manyosa mostrant el seu disseny / David Chao

El programa

Amb el disseny ja escollit s’ha fet una primera presentació del programa. Aquest comptarà amb més d’una trentena d’activitats entre el 31 d’agost i el 4 de setembre. Així doncs, el dijous arrancarà amb l’Animalada-que enguany no tindrà punxa-discos, ja que es vol potenciar la cercavila. Divendres actuaran Trapi Sound, Sobre mi gata i Rudimentari. Dissabte serà el torn d’Awacate, diumenge de Crim i les celebracions es tancaran el dilluns amb el Saballut de Ferro.

Comentaris
To Top