Ciutat

VÍDEO | La cançó del Carlos i la Natàlia d”Eufòria’, a l’acte de presentació de la Festa Major 2023

Seran els encarregats de recitar el pregó de Festa Major de Sabadell d’aquest any

El Carlos i la Natàlia han actuat per sorpresa al Teatre Principal / LLUÍS FRANCO

Els sabadellencs Carlos i Natàlia, coneguts pel seu pas pel programa de TV3 Eufòria, seran aquest any els encarregats de fer el pregó de Festa Major. Des del balcó de l’Ajuntament donaran per inaugurada la festa gran, que inundarà de festivitat la ciutat de l’1 al 4 de setembre.

Tots els detalls de la Festa Major d’enguany s’han revelat aquest dilluns en un acte al Teatre Principal. Per sorpresa dels assistents, el Carlos i la Natàlia han regalat una cançó en directe a dues veus i a piano, després d’una breu entrevista on han relatat com ha estat el seu pas pel programa.

Comentaris
To Top