Ciutat

Més de 365.000 vehicles omplen les carreteres a l’operació sortida

Imatge d'arxiu

L’operació sortida del pont del 15 d’agost ja ha començat. Molts sabadellencs han fet les maletes i com altres milers de catalans han omplert les carreteres per marxar de vacances. Segons Trànsit la xifra de vehicles que s’han desplaçat en aquestes primeres hores arriba a la xifra de 365.000 a l’àrea metropolitana de Barcelona, un 4,3% més dels previstos als càlculs inicials.

Les principals retencions s’han situat a l’AP-7, amb cues de més de 25 quilòmetres. A la zona entre Castellbisbal i Gelida hi ha hagut 10 quilòmetres de circulació lenta i aturades, 7 quilòmetres a Sant Cugat del Vallès –direcció Tarragona, o els 4 quilòmetres de cua a Montmeló i els 5 quilòmetres a Maçanet de la Selva –en sentit Girona-. A la Jonquera, també hi ha hagut retencions de 6,5 quilòmetres a l’AP-7 i de 4 quilòmetres a l’N-II, en direcció França.

A mitja tarda del dissabte també hi ha hagut dues incidències. Una amb accident entre Torredembarra i Creixell i l’altre a Sant Celoni- direcció Tarragona.

Operació sortida: un miler de controls de trànsit durant el pont del 15 d’agost

Comentaris
To Top