Ciutat

La Primitiva deixa més d’un milió d’euros a Sabadell

En l’últim any, l’administració sabadellenca ha repartit més d’11 milions d’euros

Premi i dels grossos a Sabadell. El sorteig de la Primitiva d’aquest dijous, 10 d’agost, va somriure a la nostra ciutat. L’única butlleta encertant de primera categoria -6 encerts- va ser validada a l’Administració de Loteries número 8 de la ciutat, situada al passeig d’Espronceda, al número 36.

El premi supera el milió. Concretament, la xifra que s’ha endut l’afortunat és d’1.190.850,01 euros després que en el sorteig apareguessin els números 10, 17, 20, 25, 28 i 42, coincidint amb la butlleta del premiat. En cas d’haver encertat també el reintegrament, la xifra hauria pujat fins a més enllà dels 6 milions.

Curiosament, aquest any no és el primer premi gros que es reparteix a l’administració situada al passeig d’Espronceda. El passat mes de març, la pluja de milions va ser encara més espectacular: 10.947.605,94 euros. La xifra impressiona només de llegir-la. Aquest és el premi que es va repartir en el Sorteig de la Loteria Primitiva celebrat el dia 2 de març, amb una única butlleta premiada de Categoria Especial, també a Sabadell.

Espectacular pluja de milions de la Primitiva a Sabadell

Comentaris
To Top