ESPORTS

L’exarlequinada Alèxia Putellas, campiona del món

Alèxia Putellas ha guanyat el Mundial amb la selecció espanyola

La selecció espanyola ha assolit la fita a Austràlia. / @Sefutbol

La selecció espanyola femenina de futbol s’ha proclamat campiona del món a Austràlia després de guanyar per 1 a 0 a Anglaterra. La vallesana i exarlequinada, Alèxia Putellas, ha estat una de les 23 jugadores que han fet història assolint la primera ‘estrella’ en futbol femení per al combinat nacional. La futbolista del Barça, que és l’actual pilota d’or, tanca de la millor manera possible un any complicat degut a una lesió al genoll que l’ha tingut apartada dels terrenys de joc gairebé tota la temporada.

Putellas, que va iniciar la seva trajectòria al CE Sabadell, ha disputat els darrers minuts i ha ajudat a defensar el gol d’Olga Carmona a la primera meitat. La de Mollet, d’aquesta manera, assoleix un nou èxit al seu palmarès i escriu, un cop més, el seu nom en la història del futbol femení espanyol amb una nova fita. A més, es converteix en la primera futbolista amb passat al Centre d’Esports en aconseguir ser campiona del món.

També hi ha hagut presència sabadellenca a les graderies. Queralt Castellet ha estat testimoni de luxe de la històrica fita com a ambaixadora del patrocinador principal de la selecció, l’empresa energètica, Iberdrola.

Comentaris
To Top