Ciutat

Un lladre, en estat molt greu a l’hospital: li explota una caixa forta a la cara

Els agents de Mossos d’Esquadra van trobar-lo malferit al domicili on havia entrat a robar

Imatge d'arxiu d'un lladre saltant a l'interior d'un habitatge | CME

[Sergi Baixas]

Durant la matinada del passat diumenge 20 d’agost, un lladre va resultar greument ferit després que li explotés a la cara una caixa forta mentre l’intentava obrir a Sabadell. Segons ha pogut saber Nació, l’incident es va produir quan un dels dos encaputxats que van accedir a l’interior d’un domicili va generar una espurna amb una radial tot encenent la pólvora -el propietari posseeix productes de caça- que hi havia a l’interior de la caixa forta.

Alertats per un veí, els agents dels Mossos d’Esquadra van arribar pocs minuts després de la deflagració, trobant-se’l malferit a terra. A dia d’avui, l’individu continua hospitalitzat i inconscient en un estat molt greu. El seu company va fugir del lloc dels fets.

El cos policial català manté oberta una investigació per tal d’esclarir els fets i localitzar l’escàpol.

Comentaris
To Top