ESPORTS

Relleu a la banqueta del CE Sabadell femení

René Oller no seguirà al sènior femení Arlequinat. /CES

El CE Sabadell ha anunciat la baixa de l’entrenador del sènior femení, René Oller. El tècnic, amb gran experiència al FutBaseCES, va assumir el repte a la banqueta a principis de l’estiu, després de la marxa de Marc Gabriel. Segons la versió oficial del club, Oller deixa el càrrec “de mutu acord” i per “motius personals”. El primer equip femení va iniciar la pretemporada fa tres setmanes amb una plantilla força renovada.

El seu substitut a la banqueta serà Carlos Martínez, que compta amb experiència al futbol masculí on ha entrenat al Club Natació Terrassa o al Mercantil, entre d’altres, i darrerament al juvenil ‘A’ femení del Cerdanyola. El CE Sabadell començarà la lliga el cap de setmana del 9/10 de setembre i competirà a Primera Divisió catalana.

Comentaris
To Top