Vallès

Mor un motorista en un accident a la C-58

La víctima, de 45 anys, era veí de Cerdanyola

Un home ha mort aquest divendres en un accident a la C-58, a l’altura de Montcada i Reixac. El sinistre mortal ha tingut lloc al tram de la C-58/50CN al punt quilomètric 0,5 (Vallès Occidental) en una sortida al polígon industrial Ferreria. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 09:34 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, l’home ha caigut mentre circulava i ha acabat sota un camió que estava al mateix tram en aquell moment. A conseqüència de l’accident, el motorista ha perdut la vida, segons ha confirmat el Servei Català de Trànsit.

La víctima era un home de 45 anys i veí de Cerdanyola del Vallès. Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, un helicòpter medicalitzat i un equip de comandament (SEM).

Amb aquesta víctima, són 105 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Comentaris
To Top