Ciutat

La Banda de música de Sabadell transporta Sant Roc al cor d’Amèrica

banda de musica de sbd
Sant Fèlix es va il·luminar per l'ocasió / David Chao

Aquest dissabte la plaça de Sant Roc es va omplir d’esperit americà. Tot gràcies a la Banda de música de Sabadell i la seva actuació ‘Viatge per Amèrica‘. Un conjunt de cançons originàries del país ianqui, conegudes sobretot per aparèixer a centenars de pel·lícules de Hollywood.

Així doncs, la Banda va interpretar des de melodies clàssiques com ‘Serenata’ (1947) , de Leroy Anderson o ‘Hi havia una vegada a Amèrica’ (1984), del prestigiós Ennio Morricone fins a altres de més contemporànees com ‘Conga del fuego nuevo’ (2005), d’Arturo Márquez o ‘La la land’ (2016), de Justin Hurwitz.

Un gran recorregut per l’interior dels Estats Units, amb parades i sons de Lousiana, amb el seu Mardi Grass així com notes del calorós i salvatge Oest.

Fotos David Chao

banda de musica de sbd

banda de musica de sbd

banda de musica de sbd

banda de musica de sbd

banda de musica de sbd

banda de musica de sbd

banda de musica de sbd

banda de musica de sbd

Comentaris
To Top