Ciutat

FOTOS | L’esport és protagonista a la Festa Major

Partits de bàsquet a la zona exterior de la Fira Sabadell / Lluís Franco

La Cursa Popular és la gran estrella de la programació esportiva de la Festa Major, però s’ha demostrat, una vegada més, la gran diversitat que tenim a la ciutat, amb l’organització de tornejos i activitats de diferents modalitats.

La novetat ha estat el primer torneig de vòlei platja del Club Natació que es va adjudicar la parella Adrià Riart-Ana Quiroz a les instal·lacions de Can Llong. La piscina municipal de Cal Marcet ha acollit tot un clàssic que no perd pistonada: els batejos de submarinisme que Unisub Sabadell ofereix a tots els sabadellencs que volen provar una nova experiència. De nou ha estat un èxit de participació.

La part exterior de la Fira Sabadell va inundar-se de partits de bàsquet en les diferents pistes instal·lades pel Creu Alta Sabadell. Partits i més partits, des de la categoria aleví fins a sèniors, amb l’al·licient d’acabar a mitjanit. Una gran iniciativa per promocionar aquest esport, com també ho es la jornada de portes obertes que organitza el Club de Tir Sabadell a les seves instal·lacions. Fins i tot la regidora d’Esports, Montse Gonzàlez, s’ha animat a fer una tirada. La participació ha sorprès positivament al president Ricard Martínez.

Els escacs també ocupen un lloc preferent en la programació de Festa Major. El XIII Torneig de partides ràpides de la Societat Coral Colon ha reunit un bon grapat de jugadors de totes les edats a l’auditori de Cal Balsach. En futsal, l’Arrahona-Escorial A ha guanyat la dissetena edició de les XII Hores al Complex esportiu Sabadell Sud després de superar l’Atico A per 2-0 a la final. La cirereta la posarà la tradicional Pedalada a la Ronda Ponent aquest dilluns a les 11 hores.

FOTOS: LLUIS FRANCO I CEDIDES:

Comentaris
To Top