CERDANYOLA

Mor un veí de Cerdanyola del Vallès en un accident al Bages

Un veí de Cerdanyola del Vallès de 46 anys va morir el passat diumenge després de precipitar-se amb el tràiler amb remolc que conduïa al riu Cardener des de la C-1410, a prop de la C-55 a l’entrada del polígon industrial de Callús, però en terme de Sant Joan de Vilatorrada, segons ha avançat Ràdio Manresa.

L’avís del sinistre ha arribat a 1/4 de 9 del vespre, i fins al lloc s’hi han dirigit els Mossos d’Esquadra, el Sistema d’Emergències Mèdiques i els Bombers, que han procedit a obrir la cabina, que era submergida al riu, però l’home ja era mort.

El camió s’ha precipitat des de la carretera al riu, des d’una altura de més de 15 metres, ha bolcat i ha quedat penjat entre la vegetació de ribera, però amb la cabina totalment submergida. Els Bombers han protagonitzat les tasques de rescat i han aconseguit arribar fins al conductor, que ja era mort. En l’operatiu també hi han participat els Mossos d’Esquadra i el SEM.

Comentaris
To Top