Ciutat

L’assalt a un concessionari de luxe a Sabadell acaba en una persecució policial a l’Hospitalet

Assalt a un concessionari de cotxes de luxe a Sabadell durant la primera nit de la Festa Major. Segons avança Crónica Global, un grup de delinqüents va aprofitar la primera nit de Festa Major de Sabadell per robar dos cotxes de luxe.

Al voltant de les cinc de la matinada, uns joves es van topar amb un grup de cinc persones que van aconseguir forçar la porta d’accés d’un concessionari de vehicles d’alta gamma ubicat als entorns de la Zona Hermètica i ho van notificar als Mossos d’Esquadra.

Així, els lladres se’n van endur dos vehicles de luxe i ho van intentar amb un tercer, però no ho van aconseguir. Però tres dies després van aconseguir localitzar-los, després que el propietari de l’establiment els pogués ubicar gràcies a un dispositiu GPS dels vehicles.

Segons el digital, es trobaven a l’Hospitalet del Llobregat posant benzina a un dels vehicles i van ser sorpresos pels Mossos i la Policia Local de l’Hospitalet. Després d’una intensa persecució policial, els sospitosos es van estavellar contra un vehicle policial. Els agents van detenir tres persones i set policies van acabar ferits lleus.

El balanç policial de la Festa Major de Sabadell: una vuitantena d’atesos per l’alcohol, set robatoris i quatre accidents

Comentaris
To Top