Ciutat

Detenen un home després d’incendiar-se un local amb més de 9.000 plantes de marihuana

El foc es va originar degut a la sobretensió elèctrica

Set dotacions de Bombers, dues unitats del SEM, una de Mossos d’Esquadra i una altra de la Policia Municipal es van desplaçar aquest dimarts a la tarda fins al barri de la Creu Alta després que s’originés un incendi a l’interior d’un local. La sorpresa va arribar en entrar a l’establiment.

El foc s’havia originat degut a la sobretensió elèctrica del motor d’una persiana per cultiu massiu de marihuana a l’indret, segons han precisat fonts policials. Els fets van passar poc després de les 7 de la tarda, en uns baixos d’un immoble al carrer de Ribot i Serra 71, a tocar de l’hospital Parc Taulí.

Quan els Bombers van haver apagat l’incendi, van informar als Mossos que a l’interior hi hauria una plantació de marihuana. La policia catalana va accedir a l’immoble i va detenir un home de 46 anys, llogater de l’immoble, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

En total, es van localitzar en diverses estances un total de 9.018 plantes de marihuana en diferents fases de creixement. També van trobar-hi la infraestructura necessària per a la plantació.

Les primeres hipòtesis apuntaven que l’incendi s’hauria provocat arran d’una sobretensió del motor de la persiana ja que hi havia molts cables connectats a aquest motor.

Comentaris
To Top