Ciutat

Fuig durant un desallotjament deixant al descobert 250 plantes de marihuana

Els Mossos han trobat la plantació en un pis del carrer de Caucas

Una comitiva judicial s’ha traslladat aquest dimecres a les 10 del matí fins al carrer de Caucas per dur a terme un desnonament en un habitatge de la zona. En arribar al lloc, l’home que hi havia a l’interior del pis ha fugit. Segons han explicat fons policials, els Mossos d’Esquadra treballen per trobar l’individu i han activat els mecanismes pertinents en aquests casos.

Fins a tres unitats de la policia catalana s’han desplaçat fins a l’indret, on, a més, han trobat 250 plantes de marihuana. La troballa arriba escasses hores després que els Mossos arrestessin a Sabadell un home de 46 anys després de descobrir un total de 9.018 plantes de marihuana en un immoble que s’havia incendiat al carrer de Ribot i Serra, a la Creu Alta.

S’incendia un local de Sabadell amb més de 9.000 plantes de marihuana

Comentaris
To Top