ESPORTS

Els dos equips de l’Astralpool CN Sabadell avancen a la Copa Catalana

Laura Ester en una imatge d'arxiu. /Lluís Franco

Primera eliminatòria superada. Tant l’equip femení com el masculí de l’Astralpool CN Sabadell van superar amb solvència els quarts de final de la Copa Catalana. Les de David Palma van eliminar el Sant Andreu a doble partit mentre que els de Quim Colet es van endur el derbi davant el CN Terrassa a partit únic a la Finetwork Aquàtics.

Les waterpolistes del CNS van deixar l’eliminatòria resolta a la piscina de les santandreuenques amb 10-16 difícil de remuntar. El del Sant Andreu és un dels projectes cridats a estar a dalt, però les barcelonines van pagar cares les baixes d’Elena Ruiz i Nona Pérez. Les dues ex del Club es troben disputant el Mundial sub20. La tornada va ser un tràmit i les sabadellenques també es van imposar amb un còmode 10 a 5. Les semifinals les disputaran el dilluns (14h), davant el Mediterrani i la final serà el dimarts. Ambdós enfrontaments tindran com a seu la piscina del CN Mataró. A l’altre costat del quadre s’enfrontaran l’amfitrió i el CN Terrassa.

Precisament contra els terrassencs era l’eliminatòria de l’equip masculí de l’Astralpool. En aquest cas a partit únic, els de Quim Colet no van pagar la reestructuració de la plantilla que s’ha fet aquest estiu i van carburar des de l’inici. Amb un contundent 16 a 10, els sabadellencs es van endur el derbi. Les semifinals seran el 3 i 4 d’octubre i el CNS s’enfrontarà al CN Barcelona, un dels projectes que buscarà quedar per sobre del Club. Abans, però, serà l’inici de lliga, aquest mateix cap de setmana a la Finetwork Aquàtics davant l’Echeyde (12:45h).

Comentaris
To Top