Ciutat

El Sabadell ensopega jugant 68 minuts en superioritat numèrica (1-2)

Ensopegada. Primera derrota del Sabadell aquesta temporada a la Nova Creu Alta tot i jugar 68 minuts amb superioritat numèrica davant el SD Logroñés. Els arlequinats molt previsibles, han llençat la primera part i la reacció de la segona, convertida gairebé en un setge, no ha estat suficient per remuntar.

La baixa a última hora de Toni Herrero, que ha arribat a l’Estadi amb febre, ha provocat un canvi de sistema. Miki Lladó ha optat per una defensa de quatre amb Astals i Gualda en el doble pivot. L’altra gran novetat ha estat la titularitat de Marcos Baselga en detriment de Manel Martínez. Des de l’inici, el SD Logroñés ha deixat clar que no venia a defensar-se sinó a dur la iniciativa. Seva ha estat la possessió i també les primeres arribades en 10 minuts de monòleg visitant. Escobar ha avisat i Pablo Monroy ha hagut de treure una pilota molt perillosa gairebé sota pals.

Curiosament, el Sabadell ha pogut avançar-se en la primera aproximació a l’àrea visitant, però Cristian Herrera s’ha entretingut massa i se li ha fet fosc. I del possible 1-0 s’ha passat al 0-1 en el contracop posterior del SD Logroñés. Jodi Escobar ha trencat la defensa arlequinada i després de superar la sortida d’Ortolá ha marcat a plaer. Una gerra d’aigua freda.

La tímida reacció arlequinada s’ha resumit a un xut llunyà de David Astals que, enverinat pel desviament d’un defensa, ha provocat l’única intervenció exigent d’Ander Iru. Fregant la mitja hora, al visitant Rubén Rubio se li han fos els ploms donant un cop de colze sense cap sentit a Pablo Monroy al mig del camp. Una vermella de llibre que ha deixat al conjunt de La Rioja en inferioritat. Un nou escenari que tampoc ha aprofitat el Sabadell, amb una circulació molt lenta de la pilota. Fins i tot la desfeta hauria pogut ser més gran si Ortolá no hagués avortat un u contra u davant Escobar abans del descans. Una primera meitat molt deficient.

Reacció sense recompensa

Tocava fer algun retoc per augmentar el poder ofensiu. Manel Martínez ha entrat per Nando Garcia i el Sabadell ha sortit amb una velocitat més, tancant literalment un rival en inferioritat numèrica en la seva àrea. Durant un quart, el setge ha sigut absolut, amb constants arribades i córners. També amb bones ocasions de Pau Resta i Manel Martínez especialment. El davanter s’ha trobat amb l’espectacular resposta del porter Iru. El gol semblava que s’estava coent, però en una contra el SD Logroñes ha tornat a provocar el pànic entre el desconcert defensiu local.

Miki Lladó ha afegit peces ofensives com Marc Domènech i Vladys i s’ha accentuat la pressió arlequinada davant un autèntic mur. Davant la teranyina visitant, Álex Gualda ho ha provat des de fora amb un xut que s’ha estavellat en el travesser. L’empenta local s’ha refredat de cop en un contracop d’Óscar Fernández, qui ha sorprès tota la defensa i també Ortolá, qui s’ha empassat el xut entre les cames. Un 0-2 increïble en inferioritat.

En el minut 77, una de les moltes centrades a l’àrea, de Vladys, ha trobat el cap de Manel Martínez, qui ha desviat la pilota al fons de la xarxa. El gol ha reactivat el Sabadell. El setge fins al final ha estat absolut, però sense encert davant un autèntic búnquer. Marcos Baselga i Cristian Herrera, en l’últim sospir, han tingut l’oportunitat de salvar els mobles. No ha estat així. Primera derrota del Sabadell a la Nova Creu Alta i tornen els dubtes d’aquest equip que continua oferint diferents cares. Quina veurem diumenge que ve a Tarragona?

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Ortolá; Pablo Monroy, Pau Resta (Ballero, m. 85), Amelibia, Carrión (Vladys, m. 65), Álex Gualda, David Astals, Fran Callejón (Marc Domènech, m. 57), Marcos Baselga, Cristian Herrera i Nando Garcia (Manel Martínez,m. 46).

SD Logroñés: Ander Iru; Gexan, Murua, Aurtenetxe, Paredes, Damiá Sabater (Cova, m. 82), Garrido (Trespalacios, m. 76), Javi Castellano, Escobar (Carmona, m. 62), Rubio i Toni Garcia (Óscar Fernández, m. 62).

Àrbitre: Imanol Irurtzun Artola (Comitè navarrés). Grogues: Pablo Monroy; Paredes, Garrido, Carmona; Vermella: Rubio (m. 29).

Gols: 0-1, minut 13: Escobar; 0-2, minut 68: Óscar Fernández; 1-2, minut 77: Manel Martínez.

Incidències: 2.826 espectadores a la Nova Creu Alta.

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top