Ciutat

Un detingut per la troballa de més de mig miler de plantes de marihuana a Sabadell

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions

Els Mossos d’Esquadra i els Bombers han intervingut aquest dimarts al matí en un local del carrer de Vallès, al barri del Centre de Sabadell, davant l’expectació dels veïns de la zona. Segons han detallat fonts policials, s’ha efectuat una entrada judicial en el marc d’una investigació de la unitat de Sabadell.

En l’actuació, s’ha intervingut una plantació de marihuana, amb més de mig miler de plantes en el lloc. Una persona ha quedat detinguda com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

L’operatiu d’aquest dimarts arriba dies després de dues actuacions vinculades a la marihuana la setmana passada. Dimarts, un home va ser detingut a la Creu Alta per cultiu massiu, amb més de 9.000 plantes. Hores després, un home va fugir després que els Mossos entressin en un local amb més de 250 plantes de marihuana.

Un incendi i un desallotjament destapen dues grans plantacions de marihuana

Comentaris
To Top