Vallès

Matí convuls a la xarxa ferroviària del Vallès per un atropellament

Un tren de la línia R4 circula per l’estació Sabadell Sud

El servei de l’R4 en el tram afectat s’anirà reprenent de forma progressiva

Matí convuls a la xarxa ferroviària que connecta Sabadell amb altres punts de la comarca i Barcelona. La circulació de trens a l’R4 ha quedat durant més d’una hora tallada entre L’Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat després de l’atropellament d’una persona que ha tingut lloc en un punt de pas no autoritzat a Cornellà de Llobregat.

La circulació s’ha restablert poc després de les 8 del matí, tot i que les afectacions horàries han continuat. L’incident s’ha produït a quarts de set del matí i el servei de trens en aquest tram s’ha interromput seguint les indicacions dels Mossos d’Esquadra.

Els passatgers afectats s’han derivat cap el metro i el tramvia. A les 08.17 els combois han començat a passar de nou, però amb alteracions en els horaris. La previsió és que el servei vagi normalitzant-se de forma progressiva al llarg del matí.

Problemes en l’entrada a Barcelona per carretera

També aquest dimarts al matí, la ronda de Dalt ha quedat tallada en tots dos sentits de la marxa a l’alçada del túnel dels caçadors per l’incendi d’un camió. L’avís s’ha rebut poc després de les 8.20 hores i els Bombers de Barcelona hi han destinat deu dotacions. Per la seva banda, la Guàrdia Urbana ha tallat tant l’accés com la sortida número 3 de la via i està desviant el trànsit pels laterals. El foc, que s’ha originat a l’interior del túnel, ha provocat una intensa fumera visible des de diferents punts de l’eix viari. Fonts municipals han detallat que no consten ferits.

Comentaris
To Top