Ciutat

Una visita guiada permetrà conèixer urnes funeràries amb 3.000 anys d’antiguitat

El Museu d’Història de Sabadell ha organitzat una visita guiada per conèixer les tasques de recuperació d’urnes funeràries que tenen 3.000 anys d’antiguitat.

Urna funerària localitzada durant les excavacions / CEDIDA

Aquests objectes s’han localitzat durant les excavacions a la necròpolis de Can Piteu – Can Roqueta, i al seu interior contenen restes incinerades de les persones que s’hi van enterrar.

La sessió permetrà conèixer de primera mà la feina de l’equip de recerca arqueològica, coordinat per Francisco Javier López Cachero, de l’Institut d’Arqueologia i Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques de la Universitat de Barcelona. Dirigeix l’excavació Gerard Fernández.

Quan serà?

La visita guiada es farà dilluns, 25 de setembre, al magatzem del Museu d’Història, situat al carrer de l’Agricultura, 54 (la Creu Alta). Serà per grups de vuit persones i tindrà una durada de mitja hora. Es faran tres torns: a les 10.30 h, a les 11 h i a les 11.30 h. L’activitat és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament trucant al museu: 93 727 85 55.

Comentaris
To Top