Ciutat

Tot el que has de saber de la Festa de la Gent Gran 2023 de Sabadell: dates, activitats i entrades

La Festa de la Gent Gran de Sabadell aterra aquest 2023 amb una trentena d’activitats, un Acte Central i una cloenda amb ofrena floral

El Dia Internacional de les Persones Grans, que es commemora l’1 d’octubre, vindrà acompanyat de la Festa Gran de Sabadell, que es desenvolupa del 25 de setembre al 3 d’octubre amb una trentena d’activitats de diferent temàtica. El programa presenta una sèrie de propostes marcades pel fil conductor “Som Memòria”. L’objectiu és posar en valor, l’experiència, el coneixement i les lliçons de vida que acumulen les persones grans i que són una font d’aprenentatge per a tota la societat.

Pots consultar, aquí, el programa amb totes les activitats.

Quan s’inaugura?

El programa s’ha inaugurat el dilluns 25 de setembre, a les 11 hores, amb una rebuda institucional al Saló de Plens a les entitats, residències i col·laboradors de la Festa Gran.

Què és l’Acte Central?

Un altre dels punts remarcables és l’Acte Central, el dijous 28 de setembre, a les 19.30 h, al Teatre Principal. S’ha configurat com una Nit de Musicals, a càrrec d’artistes locals, amb un repàs dels musicals més famosos que actualment estan en cartellera a Broadway i Londres.

Com puc aconseguir entrades?

Els actes que siguin gratuïts són d’entrada lliure, però n’hi ha alguns, com l’Acte Central al Teatre Principal, requereixen recollir la invitació a la taquilla del Teatre Principal, al carrer de Sant Pau, des del dia 20 de setembre (matins de divendres i dissabte, d’11 a 13 h, i tardes de dimecres a dissabte, de 18 a 20 h). Per recollir les entrades –màxim dues per persona–, cal facilitar els DNI, i almenys una de les dues ha de ser d’una persona major de 60 anys.

Dia Internacional i l’ofrena floral

La commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran, el diumenge 1 d’octubre, començarà a les 12 del migdia, amb l’ofrena floral que cada any es fa a la plaça dels Avis i les Àvies i que organitza la Coordinadora d’Entitats de Gent Gran de Sabadell. A més de l’ofrena, hi haurà la cantada de l’Havanera de l’Àvia i l’actuació de les corals Amics de l’Acordió, Les Cardines i Arco Iris. I per tancar les activitats, a les cinc de la tarda, a la plaça del Doctor Robert, es farà un ball de cloenda amb l’orquestra Zamba Show.

Comentaris
To Top