Ciutat

FOTOS | La Nit de Musicals més sabadellenca encanta el festival Observa

La Bella i la BèstiaWickedMary Poppins i Els Miserables. Aquests van ser els musicals que van fer d’eix vertebrador de la Nit dels Musicals, l’espectacle de gran format dirigit per Adrià Aguilera i Albert Gonzàlez que va estrenar-se dijous a l’amfiteatre del Parc de Catalunya, inclòs en el festival Observa. La Nit dels Musicals va vendre més de mig miler d’entrades, i va consolidar-se com una aposta pel talent musical, dansaire i interpretatiu de la ciutat que va situar a sobre l’escenari una norantena d’artistes sabadellencs de totes les disciplines.

Hi van participar vuit solistes amb llarga trajectòria a entitats com la Joventut de la Faràndula i el Teatre Sant Vicenç: Cristina Barbero, Bea Boronat, Cristina Fabero, Laura Hernàndez, Eric Alès, Marcel Castillejo, Llorenç Costa i Sergi Gonzàlez. També un cor, format per Júlia Carrera, Abel Cucurella, Anna Dinarès, Joan Monistrol, Marc Pons, Ainhoa Romero, Carla Romero, Genís Sabaté i Judith Venancio. La música en directe va anar a càrrec de la Banda de Músics de Sabadell i hi van participar desenes de ballarins de les escoles Bots i KMY Studio. Diana Torné, Aina Miralles i Clàudia Cabeza van ser les actius encarregades de fer de fil conductor del show.

FOTOS: Víctor Castillo

Comentaris
To Top