Ciutat

Recupera les notícies més destacades del cap de setmana a Sabadell

memòria històrica

Fem un repàs a l’actualitat informativa de la ciutat

Arrenquem una nova setmana a Sabadell. L’última de setembre arriba marcada per l’actualitat sanitària i la salut de la ciutadania, amb l’inici d’una nova campanya de vacunació.

La campanya simultània de la grip i la covid-19 arrancarà dimarts, dia 26 de setembre, a les residències de gent gran i s’obrirà a la resta de persones considerades de risc a partir del 16 d’octubre. T’expliquem a continuació tot el que et cal saber d’aquest campanya de vacunació de tardor.

Campanya de vacunació de grip i covid 2023: qui pot rebre la vacuna? Cal cita prèvia? És obligatòria?

Veïns del mercat de Campoamor han entregat més de 6.000 firmes a l’Ajuntament de Sabadell per defensar la continuïtat d’aquest equipament, on ara només hi ha dues parades obertes. Després d’entregar el registre de les signatures al consistori han explicat les seves reivindicacions a la plaça de Sant Roc.

Més de 6.000 firmes per defensar la continuïtat del mercat de Campoamor

Malgrat que encara no s’ha celebrat el ple de constitució, pas indispensable per prendre possessió del càrrec, Ramon Alberich iniciarà el seu segon i darrer mandat a la presidència de la Cambra de Comerç. Una nova etapa al capdavant de l’entitat, amb un Ple continuista i amb el gruix principal dels companys de viatge en el comitè executiu, amb diversos reptes per culminar, després d’un mandat marcat per la pandèmia.

Alberich: “Ens ha faltat temps per fer coses i acabar de deixar l’empremta que tens ganes de deixar”

Una de les cares del darrer fenomen de masses a Netflix és sabadellenca. L’actor Pep Ambròs apareix com a inspector dels Mossos d’Esquadra a El cuerpo en llamas, un true crime sobre el cas de la Guàrdia Urbana de Barcelona, en què dos agents, Rosa Peral, Albert López, en van assassinar i calcinar en un cotxe un tercer.

Pep Ambrós, actor a ‘El cuerpo en llamas’: “Vaig tenir contradiccions en acceptar el paper”

Sabadell té des d’aquest diumenge un nou Espai de Memòria Històrica. És l’edifici de l’antic Círcol Republicà, que s’ha convertit en el 8è a la ciutat. Tot en un acte impulsat pel Museu d’Història i l’Ajuntament en el qual s’ha inaugurat una placa que commemora l’immoble i el seu llegat històric per la ciutat.

L’edifici de l’antic Círcol Republicà es converteix en el 8è Espai de Memòria Històrica a Sabadell

Comentaris
To Top