Ciutat

El PP denuncia “irregularitats” en l’ús d’un pàrquing de Vimusa de Torreguitart

Cuca Santos (PP)

Els populars asseguren que sosté que el pàrquing s’està utilitzant com a “magatzem” per una entitat cultural de Sabadell

/ D.S.

El PP de Sabadell ha denunciat possibles irregularitats en l’utilització d’un pàrquing de Vimusa de Torreguitart per part d’una entitat cultural. Cuca Santos, líder dels populars, sosté que el pàrquing subterrani ubicat a la ronda de Collsalarca número 41 s’està utilitzant com a “magatzem i indústria artesanal” i està ocupat per una entitat cultural de Sabadell.

Santos, d’altra banda, apunta les necessitats d’aparcament que hi ha a la zona: “S’estan ocupant 31 places que podrien llogar o comprar els veïns a un barri on costa molt aparcar”, destaca. En aquest sentit, proposa destinar les places a l’aparcament dels vehicles dels veïns de Torreguitart.

La líder dels populars s’ha reunit amb els veïns, que asseguren també que pateixen “molèsties” per sorolls. Santos afegeix que s’ha dut a terme una sonometria, amb valors per sobre dels límits permesos: pels sorolls de la porta d’entrada i per. D’altra banda, també afegeix que “es fan activitats com ara talls o soldadures en metalls que suposa un risc pels veïns”.

L’Ajuntament sosté que es tracta d’una cessió

Fonts municipals asseguren que “es tracta d’una cessió feta fa anys perquè se’n faci ús de magatzem”. En aquest sentit, també apunten que s’han atès les queixes que han interposat alguns veïns respecte les molèsties i activitats. “S’han fet les comprovacions i advertiments corresponents a les entitats que en fan ús”, apunten.

D’altra banda, respecte a les places d’aparcament, el govern assegura que fa anys que es va intentar comercialitzar les places disponibles però la iniciativa no va tenir èxit. “A pocs metres, al carrer Maestrat, disposem de places actualment lliures”, afegeixen les mateixes fonts.

Comentaris
To Top