Ciutat

Mor un motorista en un accident a la C-58 a Sabadell

La llosa sobre la C-58, entre els barris de Can Llong i Castellarnau, al maig del 2018 / D. S.

El conductor de la motocicleta va encalçar un turisme que estava aturat per un avaria

Un motorista de 37 anys ha mort en un accident a la C-58c a Sabadell, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els fets van tenir lloc la nit de dimarts al punt quilomètric 0,7 de la via quan, per causes que encara s’estan investigant, el conductor d’una motocicleta va encalçar un turisme que estava aturat per un avaria.

Els Mossos van rebre l’avís a les 23.42 hores i tres patrulles de la policia catalana van desplaçar-se fins el punt. A banda, també van intervenir-hi tres dotacions dels Bombers i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 118 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals), 39 de les quals motoristes.

Comentaris
To Top