Oci i cultura

Li ha sortit una filla malvada a la Malèfica?

El Teatre Sant Vicenç estrena ‘Els Descendents’, sobre els fills dels malvats de Disney

La Malèfica adoctinant la filla en un assaig del Teatre Sant Vicenç / cedida

Seguir o no seguir el camí que dibuixen els pares. El dilema encara és més complex quan ets fill de cèlebres malvats de Disney com la Malèfica, la bruixa malvada de Blancaneus, la Cruella de Vil o el Jafar de Rei Lleó. Trencar amb la família i passar al regne dels bons? Obeir i seguir l’estela de casa?

La gran estrena de tardor del Teatre Sant Vicenç, Els Descendents, donarà resposta a aquesta disjuntiva amb el desplegament d’un dels musicals més grans que es recorden a l’entitat. Els fills dels personatges més cèlegres de Disney seran protagonistes “d’aquesta història de conte i fantasia plena d’aventures, divertida, arriscada, amb vestuaris lluïts, un decorat innovador i molts elements sorpresa”, recalca Llorenç Costa, director de la producció infantil i juvenil juntament amb Àlex Castell.

Els dolents de Disney, un cop han acabat els contes, estan tancats a una presó. Els seus fills són al regne dels bons com a estudiants d’intercanvi. Aleshores, els pares els temptaran per seguir els seus plans maquiavèl·lics. L’obra es representarà els dies 8,  15, 22 i 29 d’octubre i el 4, 5, 11 i 12 de novembre. Els dissabtes, a les 21.30h, i els diumenges, a les 11.30h i a les 18h.

Assaig de l’obra ‘Els Descendents’, del Teatre Sant Vicenç / CEDIDA

“La música és enèrgica i l’acompanya un cos de ball d’un nivell altíssim”, diu Costa. Hi haurà dualitat musical: “combinarem cançons actuals, modernes, amb altres més clàssiques de Broadway”. El resultat és “un popurri” de cançons adaptades de pel·lis, de les quals s’ha canviat el significat, però se n’ha conservat la melodia.

L’equip es va posar a treballar en la producció dos anys enrere, aproximadament, mentre que els actors –una vuitantena, dividits en dos grups– van començar a preparar-la el setembre de 2022. “És un dels desplegaments més grans que hem fet al Sant Vicenç. No s’ha fet res igual a nivell amateur a Sabadell”, assegura Costa.

Comentaris
To Top