ESPORTS

CN Sabadell i Futsal Pia allarguen la bona dinàmica

Els nedadors continuen invictes despés de cinc jornades. /David Chao

Els dos sabadellencs continuen sumant i allargant el seu bon moment de forma. El CN Sabadell ha superat al sempre complicat Cerdanyola al Pavelló Nord en un partit molt competit (4-2). L’Escola Pia, per altra banda, s’ha deixat dos punts en la visita del Montsant a Can Colapi (3-3) en un final d’autèntica bogeria, però acumula la quarta jornada sense conèixer la derrota.

Els nedadors ja són tercers i encara es troben invictes després de cinc jornades. L’empat a la primera jornada davant el també invicte Mataró ha estat l’únic enfrontament que no han guanyat els de Pau Machado que aquest dissabte han tornat a superar un dels equips forts de la categoria. I això que ha costat obrir el marcador gairebé una part sencera. Ha estat aleshores que Pablo Robert ha posat el primer del partit amb un gran xut. Al segon temps ha igualat el conjunt visitant, però la resposta del CNS al tram final ha estat mortal. Luis Garcia rematant una deixada de Robert ha retornat l’avantatge i, de nou Garcia, ha posat distància amb una picadeta aprofitant una expulsió rival. Ja amb porter-jugador, els verds han buscat l’heroica, però Alex Llamas ha sentenciat amb el 4 a 1 a porta buida. Sobre la botzina han retallat els cerdanyolencs. El CN Sabadell tornarà a competir dimarts en la visita del Sala5 Martorell al Pavelló Nord a Copa del Rei.

Frenètic final a Can Colapi

El final no ha estat tan compassiu amb un Futsal Pia que ha viscut un partit de bogeria. El Montsant s’ha avançat al marcador, però Carlos ‘Pove’ ha igualat. Els visitants han retornat l’avantatge al marcador després del descans i ha estat aleshores que ha reaccionat l’equip de Pedro Donoso. Lenny Ramos ha posat el 2 a 2 i, sobre la botzina, Marcel Bravo ha fet esclatar l’eufòria a Can Colapi. Poc ha durat l’alegria i immediatament després de sacar, els barcelonins han posat el definitiu 3 a 3. Prèviament, el partit ha estat aturat uns minuts després d’uns incidents amb la sempre intensa grada dels escolapis. Els sabadellencs es mantenen sisens amb 10 punts, a 3 del play-off, i veuen trencada la seva ratxa de tres victòries consecutives.

/David Chao
Comentaris
To Top