Ciutat

Comença la vacunació de la grip i la covid a majors de 60 anys i persones de risc

Vacuna contra la verola del mico

Poden rebre el vaccí persones amb problemes crònics de salut, així com els professionals sanitaris i sociosanitaris i dels serveis essencials crítics

Els centres d’atenció primària (CAP) de Sabadell i la resta de Catalunya han començat aquest dilluns la vacunació simultània de la grip i la covid-19 per a majors de 60 anys, embarassades, persones amb problemes crònics de salut i altres condicions de risc, així com els professionals sanitaris i sociosanitaris i dels serveis essencials crítics.

“Tenim la vacuna al costat, al CAP, amb magnífics professionals. Aprofitem-ho”, ha animat la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, des del CAP Ramon Turró. A més, per primera vegada, es poden vacunar de la grip les persones fumadores i tots els infants d’entre 6 mesos i 5 anys. Cabezas ha remarcat que els infants petits “poden patir també complicacions de la grip i vacunar-los ajuda molt a evitar-les”.

Com a novetat, enguany Salut ubicarà tres punts de vacunació espontània a la regió metro-nord, un d’ells a Sabadell, al CAP Centre, a la plaça de Joan Oliu. S’administraran els dos vaccins de dilluns a dissabte i no caldrà haver demanat cita prèvia.

Campanya de vacunació de grip i covid 2023: qui pot rebre la vacuna? Cal cita prèvia? És obligatòria?

Comentaris
To Top