Diners

Cafès Pont finançarà projectes de l’Institut d’Investigació i Innovació del Parc Taulí

La presidenta del Consell de Govern del Parc Taulí, Dolors Costa, i el CEO de Cafès Pont, Raül Pont, aquest dimarts a l'edifici La Salut / A. TORRES

L’empresa sabadellenca Cafès Pont serà mecenes de l’Institut d’Investigació i Innovació del Parc Taulí. Aquest dimarts al matí s’ha escenificat l’acord, amb la presència de la presidenta del Consell de Govern del Parc Taulí, Dolors Costa; el CEO de Cafès Pont, Raül Pont; i el director de l’Institut d’Investigació i Innovació, Lluís Blanch.

L’acord econòmic també inclourà una partida 1.000.000 de gots de cafè amb la marca corporativa del centre hospitalari, on a través d’un codi QR es podran consultar els projectes d’investigació i innovació del Parc Taulí: “Hi ha molta gent que té el Taulí només com un hospital per anar quan estàs malalt, i potser no és conscient que s’hi fa molta investigació. Un camp important que tot i ser públic sempre necessita recursos”, ha explicat Pont.

Costa, Blanch i Pont, aquest matí a l’edifici La Salut / A. TORRES

Per la seva part, el doctor Lluís Blanch ha celebrat aquest acord amb un nou mecenes, assegurant que “significa la implicació del ciutadà per ajudar a la societat, que és la recerca i la innovació, el progrés de la medicina. Amb el mecenatge aconseguim, no només donacions econòmiques, sinó una participació dels projectes que fem”.

Pròximament, i un cop decidit a través del programa de beques intramural de l’Institut d’Investigació i Innovació del Parc Taulí on caldrà invertir aquests recursos, es farà públic la destinació de l’aportació de Cafès Pont. “Animo a qualsevol persona que vulgui col·laborar amb nosaltres que vingui aquí i li ensenyarem el que fem. El mecenatge és molt important per fer la medicina que tots volem”, ha conclòs Blanch.

Comentaris
To Top