ESPORTS

Ajustada victòria de l’Astralpool CN Sabadell davant el Dunaujvaros

Judith Forca, en una imatge d'arxiu, ha anotat un gol en el triomf sabadellenc. /Lluís Franco

Les vigents campiones han patit més del compte, però continuen amb pas ferm a la LEN Champions femenina. L’Astralpool CN Sabadell ha superat el primer dels seus dos partits a Hongria i tanca la primera volta de la fase de grups amb un ajustat triomf a la piscina del Dunaujvaros (8-9). Les de David Palma compten els seus partits per victòries a la màxima competició continental i ja freguen una nova ‘Final Four’.

Les sabadellenques han viscut un partit d’alta intensitat des de l’inici. S’han avançat les hongareses, però la resposta ha estat excel·lent. Sofia Giustini ha igualat i Bea Ortiz ha capgirat el marcador. Irene González ha posat el 2 a 3 al primer parcial després que les locals tornessin a anotar. Al segon quart, Giustini ha obert escletxa, però no ha defallit el Dunaujvaros que amb parcial de 2-0 ha empatat el partit abans del descans. No obstant això, a dos segons del final del període, Irene González ha retornat el mínim avantatge.

Bon tram i resistència posterior

Al tercer ha accelerat la maquinària l’equip de David Palma i s’ha començat a escapar al marcador. Els gols de Judith Forca, Sofia Giustini i Irene González han permès a les sabadellenques obrir una còmoda distància. De nou, però, les hongareses no han tirat la tovallola. Amb dos gols abans del final del període i dos més als darrers 8′, el tram final ha estat d’infart amb la curta renda. Han pogut defensar l’avantatge malgrat quedar-se sense anotar a l’últim quart les waterpolistes de l’Astralpool i fan un pas de gegant en la classificació a la ‘Final Four’ amb 9 punts. A l’altre enfrontament del grup, el Mulhouse (que ara suma 5 punts i és segon) ha donat la sorpresa guanyant a la piscina de l’Alimos (12-15). El dimarts, segon duel per al CN Sabadell a Hongria amb la final de la Supercopa d’Europa davant l’UVSE.

Comentaris
To Top