ESPORTS

L’OAR Gràcia exerceix de líder i passa per sobre de La Salle Montcada (42-23)

Els jugadors de Pere Ayats s'han mostrat imparables / Lluís Franco

Sense concessions. L’OAR Gràcia ha exercit de líder al Boccaccio Arena i ha passat per sobre de La Salle Montcada. El 0-1 inicial només ha estat una anècdota en un partit d’absoluta superioritat verd-i-blanca. A partir del 4-3, els homes de Pere Ayats han ofert un autèntic recital ofensiu, amb gols de tota mena, alguns realment espectaculars que han fet aixecar el públic del seu seient.

El gran avantatge d’aquest equip és que no depèn d’un o dos jugadors per marcar les diferències. Fins a tretze diferents -ha destacat Enric Parera amb 7 dianes-, han foradat la xarxa rival, una prova de l’equilibri i fons d’armari que té la plantilla gracienca aquesta temporada. Un parcial de 4-0 ha obert el primer forat i un 9-3 als últims 10 minuts de la primera meitat ha deixat el partit sentenciat al descans (20-12). També en l’aspecte defensiu funciona la màquina verd-i-blanca.

La tònica s’ha mantingut a la represa, amb un OAR gairebé imparable. Un parcial de sortida de 12-5 ha deixat el marcador en un escandalós 32-17 a l’equador d’aquesta segona meitat. La Salle Montcada s’ha vist desbordat pel tsunami atacant de l’equip d’Ayats, que ha superat la barrera dels 40 gols amb facilitat. Al final, 19 gols de diferència que resumeixen a la perfecció un partit de direcció única. El líder no perdona, diverteix i promet una temporada que pot ser extraordinària.

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top