L’OAR Gràcia Sabadell es refà i esclafa el Levante (36-21)

Irene Garcia, una de les destacades amb cinc gols / David Chao

Tenien ganes les jugadores de Carol Carmona d’esborrar el seu mal partit a la pista de l’Onda i el Levante Marni ha pagat els plats trencats. El conjunt gracienc ha sortit molt endollat i des del principi ha demostrat que la derrota de la jornada passada va ser un accident. No ha donat cap opció. Un 3-0 d’entrada que s’ha eixamplat amb un 7-2 i un 12-6. Defensivament, l’equip verd-i-blanc ha recuperat les seves millors prestacions.

Al descans s’ha arribat amb una diferència de cinc gols (18-13), però a la segona meitat, la màquina gracienca encara ha funcionat millor i en atac s’ha mostrat molt resolutiu. Fins a 12 jugadores han foradat la porteria rival, amb Janna Sobrepera (11 dianes) i Irene Garcia (5) com a principals estilets. El conjunt llevantí en prou feines feia amb intentar capejar el temporal.

El marcador ha anat augmentant de manera imparable fins al contundent 36-21 definitiu (18-8 de parcial a la segona meitat) que serveix per recuperar el bon camí de joc i sensacions i situar-se a només un punt del segon lloc que ara comparteixen La Roca, Sant Quirze i San Joan Despí.

El masculí cau a Sant Cugat

La creu de la moneda ha estat l’equip masculí, que ha caigut en la seva visita a Sant Cugat (34-27) i ha perdut el lideratge en favor de La Roca, que no ha fallat a Banyoles. De fet, l’OAR no ha tingut gairebé cap opció de redreçar un partit que ja ha començat malament (3-1, 7-3).

Ha arribat al descans amb un 15-11 i només un parcial de 0-4 a l’equador de la segona meitat ha encès l’espurna de l’esperança (24-23). Ha estat un miratge i en la recta final, el Sant Cugat ha tornat a manar amb autoritat fins a imposar-se per 34-27. L’OAR és ara segon, a dos punts de La Roca.