Ciutat

Una smart-tv, un creuer, xecs regal i desenes de productes més a la panera solidària d’Atendis

Un sol guanyador s’endurà un premi valorat en uns 10.000 euros en un cenenar de productes per a tots els gustos

La 12a panera solidària d’Atendis ja posa a l’aparador de Xeviot. La panera més gran de Catalunya està formada amb més d’un centenar de productes que han cedit uns 114 comerços de Sabadell. “La panera ja forma part de la tradició del Nadal a Sabadell”, exposa Josep Manuel Suàrez, president de Fundació Privada Atendis. Un sol guanyador s’endurà un premi valorat en uns 10.000 euros i productes per a tots els gustos: una bicicleta, una smart-tv, xecs regals, cosmètica, un roomba, productes gastronòmics, entre d’altres.

Atendis té previst vendre les 10.000 butlletes que ha tret i recaptar 25.000 euros per a l’entitat. L’any passat se’n van vendre més de 8.000. “Ens cal finançament més enllà del que aporta la Generalitat, volem mantenir la qualitat del servei”, apunta Suàrez. Hi coincideix Laura Pineda, regidora d’Acció Social, que sosté que Atendis “és una entitat de referència”. Aquesta campanya ha aconseguit recaptar, fins ara, més de 140.000 euros i s’han venut més de 56.000 paperetes.

Els números es poden adquirir per 2,5 euros a 30 comerços col·laboradors, als centres d’Atendis i a la pàgina web de la panera. El sorteig tindrà lloc el 28 de desembre a les 12h. A banda de la panera, també se sortejarà deu àpats a restaurants de Sabadell i el Vallès per a dues persones.

Montse Estrada, gerent d’Atendis, sosté que s’han creat forts vincles amb el teixit comercial. “Tenim complicitat amb els comerços, cada cop més venen números o col·laboren”. El gerent de Sabadell Comerç Centre, Jordi Obradors, també ha posat sobre la taula la importància de fer soroll: “Els recursos són importants, però la campanya també serveix per a visualitzar Atendis”.

Comentaris
To Top