Oci i cultura

FOTOS | La poesia alça el vol a elPetit

poemes el petit
Els poemes es troben en petites cases-niu / David Chao

El festival elPetit continua innovant. Enguany una de les apostes trencadores ha estat l’espectacle ‘Versos que anidan‘. Organitzat per la companyia Baychimo Teatro (Zamora) consisteix en una performance poètica poc convencional. Aquesta presenta 30 poemes en un format sonor i una gran particularitat, ja que la poesia es troba dins de cases-niu. D’aquesta manera s’aconsegueix una atmosfera en la qual la literatura s’expandeix des del seu mitjà escrit i oral al camp espacial, visual, corpori i sonor.

Fotos David Chao

poemes el petit

poemes el petit

poemes el petit

poemes el petit

poemes el petit

poemes el petit

poemes el petit

poemes el petit

Comentaris
To Top