Ciutat

Llegeix les notícies més destacades de les últimes hores a Sabadell

La situació del Centre d’Esports ha marcat el cap de setmana

L’actualitat informativa del cap de setmana ha estat marcada per la derrota a casa del Centre d’Esports Sabadell, que ha tingut conseqüències en la banqueta arlequinada.

El pou sembla no tenir fons. La derrota davant el Lugo (0-1) no només ha significat la destitució oficial de Gerard Bofill sinó que ha despertat els pitjors fantasmes de la història del Centre d’Esports vestits en forma d’estadística. Una situació molt preocupant que ha obligat a un nou canvi de rumb en l’àrea esportiva.

L’adeu de Gerard Bofill enmig de la pitjor estadística de la història

Rialles i xerinola. Aquests van ser els ingredients de la inauguració de la nova plaça de la Infància. Situada al carrer de Brutau 126, l’espai s’ha convertit oficialment en un nou punt de trobada al barri de l’Eixample des del passat dissabte al migdia. És per això que de bon matí l’indret es va omplir de famílies.

La plaça de la Infància ja és una realitat

Sabadell creix de la mà de Catalunya. La ciutat avui és llar de 218.345 persones, segons les darreres dades de l’Informe Estadístic de l’Observatori d’Economia Local (OEL). És un nou màxim històric, 2.600 més que l’any passat. I representa un creixement de pràcticament 31.000 persones (+16,44%) des de l’any 1987, quan Catalunya arribava als sis milions d’habitants.

Sabadell, motor del creixement català: la ciutat guanya 31.000 habitants des dels 1980

El Sabadell dels setanta, la Manchester catalana, no té res a veure amb el d’avui. La pèrdua de la indústria, lluny de corregir-se, s’ha incrementat els últims anys: el nombre d’empreses ha caigut un 4,5% respecte abans de la covid. Roger Torrent (1979) és conseller d’Empresa i Treball i responsable de les polítiques industrials de Catalunya.

Roger Torrent: “Hi ha hagut i hi haurà grans projectes empresarials per aterrar al Vallès”

El Mercat d’Art que la botiga Estripa’m (Rambla, 103) ha celebrat aquest dissabte la seva 26a edició. Enguany amb novetats. Ja que des de l’estiu, la històrica botiga, està liderada per les sabadellenques Aina Recordà i Maria Bajona –prenent el relleu de Carme Nieto -. El que no ha canviat és l’esperit d’un Mercat que amb 22 versions d’art i artistes diferents ha tornat a sorprendre el públic.

Estripa’m, el triomf de l’art petit

Comentaris
To Top